mammanellies

MAMMANELLIES

Annons

Tillbaka på vimedbarn

Jag kände för en förändring så från och med nu bloggar jag på vimedbarn igen! Kommer flytta över vissa inlägg hit från min tidigare blogg, fixa lite med design osv. Hoppas allt är bra med er? Själv har jag varit hemma från jobbet i två dagar med magsmärtor, för tillfället är det bättre. Jag har under ca en veckas tid haft en molande värk främst nedtill i magen men som också stålar uppåt. Igår ringde jag runt till både läkare och barnmorskor. Fick en tid hos gyn nästa vecka för undersökning. Det känns bäst att kolla upp vad det är för ”fel”, förhoppningsvis är det inget allvarligt. Idag var vi förbi svärföräldrarna en snabbis när barnen hämtats på dagis och skola. Passade på att plocka en påse med goda äpplen från deras trädgård.

Det har verkligen blivit höst nu, och kallt. Vi har behövt skrapa rutorna på bilen om morgnarna. Men det är samtidigt så fint med alla höstlöv, solen och den kyliga luften. Det blev dags att köpa mössa och vantar till tjejerna. Igår beställde jag även varsin höstjacka åt dom. Adelina kan ibland välja star wars och spindelmannen medan hon andra gånger bara ska ha my little pony. Thea är mer åt det gulliga och rosa hållet. Tycker det är så roligt med dom kontrasterna emellanåt.

img_1838.jpg

Kommentarer
mammanellies

Kommentera

Annons
stats